Преслава и Павел няма да вдигна сватба, поне засега. Това стана

...
Преслава и Павел няма да вдигна сватба, поне засега. Това стана
Коментари Харесай

Защо Преслава и Павел няма да вдигат сватба?

 Преслава и Павел няма да подвигна женитба, най-малко към този момент. Това стана ясно от признание на изпълнителката в  " Шоуто на Николаос Цитиридис ". Пайнерката посочи, че Софи Маринова и Гринго, на които кумуваха през март предходната година, сигурно ще им върнат услугата, в случай че вършат женитба.

" Е, към този момент не ", отговори Преслава на въпроса дали с обичания й обмислят скоро публично да си кажат " да ". Тя добави, че с колежката й Софи са приятелки от дълги години и се радва, че са съумели да запазят дружбата си.  " В сектора е малко мъчно като цяло ", заключи сложността на връзките сред певиците.

Което ни припомня с мъка за проваленото й дългогодишно другарство с Галена.

Що се отнася до брака посред им, то църковен подобен е неосъществим, откакто Павел към този момент се врекъл пред бога във безконечна честност на Златка Райкова, припомня LifeOnline.bg 

Двамата подписаха църковен брак преди много време, през април 2011. След като Павел се раздели със законната си брачна половинка Емилия, с която пък по-рано подвигнаха женитба за знамение и приказ в Сандански.

Така или другояче, Павел се разведе с първата си жена, но пред господ вечно е обвързван с Русата Златка, и даже нейните молби до Светия синод не са помогнали за анулацията на бракосъчетанието.

В патова обстановка е и самата Златка Райкова, която няма да може да бъде безконечна брачна половинка на сегашния си сътрудник Благо Джийзъса пред Бог, нещо, на което Георгиев доста държи.

А Преслава и приятелят й Павел Лазаров са доста щастливи и без автограф в съвета. Двамата имат щерка Паола и постоянно са дружно. Още от първия ден.  " Някак си се намерихме... Сродни души. Навсякъде сме дружно ", изяснява Преслава.

Павел има наследник от първата си брачна половинка, с която са в положителни връзки и дори бяха дружно на рождения ден на Преслава в Слънчев бряг миналия месец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР